ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Oλοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση για την επίσημη έναρξη του κόμβου Καινοτομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Ολοκληρώθηκε  η διαδικτυακή εκδήλωση για την Επίσημη Έναρξη του Κόμβου Καινοτομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης την οποία παρακολούθησαν συμμετέχοντες από την ακαδημαϊκή, ερευνητική και φοιτητική κοινότητα του Ιδρύματος, ενώ έντονο ενδιαφέρον υπήρξε και από παράγοντες του επιχειρείν.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ο οποίος υπογράμμισε την αξία της νέας αυτής πρωτοβουλίας για την αποτελεσματική διασύνδεση της έρευνας και της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Η Ομάδα Εργασίας του Κόμβου Καινοτομίας του ΔΠΘ παρουσίασε δράσεις και εργαλεία του Κόμβου.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το DUTH Idea Accelerator προγραμματίστηκαν και θα γίνουν σήμερα Τρίτη στην Κομοτηνή  στις 11:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο Πανεπιστημιούπολη, στην Αλεξανδρούπολη  αύριο Τετάρτη  στις 11:00 αμφιθέατρο Ιατρικής – Δραγάνα, στην Ορεστιάδα την Πέμπτη 2  Μαρτίου στις 11:00 στην Αίθουσα Ζ. Άμπας και στην Ξάνθη την Παρασκευή 03 Μαρτίου στις 11:00 στο αμφιθέατρο 3 του Τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών.

Πηγή: ertnews.gr

Related Articles

Back to top button