ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Υπέβαλε παραίτηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν

Την παραίτησή του υπέβαλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας -Θράκης ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές.

Τώρα αναμένεται η απόφαση της Αποκεντρωμένης να κάνει δεκτή, ή όχι, την παραίτηση, η οποία φυσικά πρέπει και να ανακοινωθεί πρώτα, καθώς ήδη μετράει ο χρόνος.

Από κει και μετά, αν η ανακοίνωση της αποδοχής της παραίτησης γίνει σχετικά σύντομα, δρομολογούνται εξελίξεις για να μην μείνει ακέφαλος ο δήμος Ιάσμου και να γίνει λειτουργικός για βασικά θέματα, στην καθημερινότητα των δημοτών, όπως καθαριότητα, σχολεία,λογαριασμοί που αφορούν το δήμο, κ.α.

Πολλοί χαρακτήρισαν την κίνηση Οντερ ανακουφιστική και αναμενόμενη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα,-πάνω από 8 μήνες-, αλλά και παλιότερα, η διοίκηση και οι σχέσεις με αρκετούς φορείς ήταν προβληματική, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο δήμος, όπως θα έπρεπε. Αναμένονται εξελίξεις για το αν θα αναλάβει κάποιος από την ομάδα του δημάρχου, ή από την Αντιπολίτευση- το είχε προτείνει μάλιστα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ή αν θα αναλάβει κάποιος δικαστικός, μέχρι το τέλος της θητείας, η οποία εκπνέει τον Οκτώβριο του 2023.

ertnews.gr

Related Articles

Back to top button