ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του δράστη που βρήκε νεκρό το ζευγάρι στη Χαλκιδική – «Έλειπε κομμάτι από το χέρι του παιδιού»

«Ήταν δίπλα στη νύφη μου, μέσα στα αίματα»
Συγκλονίζει ο πατέρας του δράστη που βρήκε νεκρό το ζευγάρι στη Χαλκιδική – «Έλειπε κομμάτι από το χέρι του παιδιού»


Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές που έδωσε ο πατέρας του δράστη από τη Χαλκιδική, που δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, με τον άνδρα να αναφέρει πως εκείνος βρήκε νεκρό το ζευγάρι και τον εγγονό του τραυματισμένο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό, ανέφερε πως «έκοβα ξύλα λίγο πιο κάτω από το σπίτι τους. Μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου και μου είπε να πάω στο σπίτι να δω αν είναι καλά γιατί τους τηλεφωνούσε η συμπεθέρα από τις 08:00 το πρωί και δεν απαντούσαν. Εγώ της είπα ότι είχα δει το αυτοκίνητο και ότι μάλλον θα κοιμόντουσαν να μην πάω να τους ενοχλήσω. Μετά με πήρε η συμπεθέρα και μου ξαναείπε να πάω».

«Έφτασα στο σπίτι, άρχισα να φωνάζω, να χτυπάω τα παράθυρα και δεν απαντούσε κανένας. Με έζωσαν τα φίδια. Φώναξα ένα παιδί που του είχε φτιάξει τα κουφώματα για να μου ανοίξει την πόρτα. Μπήκα μέσα και είδα ό,τι είδα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε ότι «είδα τα αίματα, έστρεψα το βλέμμα στο παιδικό δωμάτιο και είδα τη νύφη μου νεκρή πάνω στο κρεβάτι. Δίπλα της μέσα στα αίματα ήταν το παιδί. Είδα στην κρεβατοκάμαρα νεκρό τον γιο μου. Ξαναγύρισαν στο παιδικό δωμάτιο και είδα το παιδί να κουνιέται. Του έλειπε ένα ολόκληρο κομμάτι από το χέρι κι όταν κατάλαβε ποιος ήμουν άρχισε να φωνάζει “παππού, παππού”. Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι πέρασε αυτό το παιδάκι τόσες ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, χωρίς να μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει γρήγορα γιατί έχει προβλήματα υγείας».

«Το προηγούμενο βράδυ ήταν όλα καλά»
Ο πατέρας του δράστη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του ζευγαριού, καθώς πληροφορίες ανέφεραν πως τσακώνονταν, κάτι που είχε αναφερθεί και σε τοπικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το προηγούμενο βράδυ ήταν όλα καλά, ο γιος μου είχε μιλήσει με έναν φίλο του για τα αποτελέσματα των εκλογών. Όλα ήταν ήσυχα, τι συνέβη μετά κανείς δεν ξέρει. Καβγάδιζαν σαν ζευγάρι, αλλά ο ένας δεν έκανε χωρίς τον άλλον», σημείωσε.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η μητέρα της 39χρονης της είχε πει να χωρίσει από τον σύζυγό της, αναφέροντας ότι «αν δεν ήταν ευτυχισμένη, να χώριζε, να έφευγε, από το να γινόταν αυτό που έγινε. Τρελαθήκαμε όλοι. Αν έθαψες παιδί, άστα να πάνε».

ΠΗΓΗ: newsbeast

Related Articles

Back to top button