ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΒΑΛΑ

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται για εμπορία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Τη βίαζε και την εξέδιδε για 2 χρόνια

‘Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό με καταγωγή από την Καβάλα, μετά την καταγγελία 34χρονης από το Καμερούν για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.

Παράλληλα σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος τέθηκε και σε διαθεσιμότητα.

Τη βίαζε και την εξέδιδε για 2 χρόνια
Η άτυχη γυναίκα, όπως είπε στους αστυνομικούς του Εσωτερικών Υποθέσεων, βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 40χρονου αστυνομικού για δύο ολόκληρα χρόνια: τη βίαζε κατ’ επανάληψιν, την εξέδιδε έναντι αμοιβής και της έπαιρνε όλα τα χρήματα, τη χτυπούσε και την εξύβριζε σχεδόν καθημερινά.

Η καταγγελία έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου κινήθηκαν τάχιστα. Σύμφωνα με την 34χρονη γνωρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή που η ίδια εκδιδόταν. Εκείνος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του την προσέγγισε λέγοντάς της ότι χρειάζεται προστασία και πολύ σύντομα άρχισαν να συμβιώνουν. Τότε εκείνος ξεκίνησε να απαιτεί να του δίνει όσα χρήματα έβγαζε. «Αν έλεγα όχι με απειλούσε ότι θα με συλλάβουν, θα απελαθώ, θα με κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα με σκοτώσει», περιέγραψε με κλάματα στους αστυνομικούς το θύμα. Ο δράστης, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να της τάζει γάμο και να της λέει ότι σκοπεύει να την παντρευτεί για να αποκτήσει μόνιμη άδεια διαμονής.

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το θύμα
Με βάση την καταγγελία η 34χρονη μία εβδομάδα πριν περάσει το κατώφλι των Αδιάφθορων έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όταν για ακόμη μία φορά ο 40χρονος προσπάθησε να την βιάσει. Τότε, η κοπέλα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και πήγε να πέσει από τον 3ο όροφο με εκείνον τελικώς να κάνει πίσω.

Related Articles

Back to top button