ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΔΟΠΗ

Ροδόπη – Δ. Χαρίτου: Το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής αποτελεί έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Χαρίτου, υποστηρίζει πως το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αποτελεί έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, η είδηση πως απέβη άκαρπος ο διαγωνισμός για την κατασκευή των τριών Νοσοκομείων, προκαλεί ανησυχία και μεγάλο προβληματισμό, ως προς την τήρηση των αρχικών χρονοδιαγραμμάτων.

Ο κ. Χαρίτου επισημαίνει πως μαζί με τον υπεύθυνο του τομέα Υγείας και πρώην Υπουργό, Ανδρέα Ξανθό, θα επιδιώξουν άμεσα συνάντηση με την διεύθυνση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Επίσης, ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου με νέα παρέμβασή του στη Βουλή ζητά να επανεξεταστεί η εφαρμογή πιλοτικά στη Ροδόπη ενός ειδικού καθεστώτος στα καύσιμα, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κομοτηνή και το καθολικό αίτημα των φορέων που του είχε υποβληθεί για να υπάρξει λύση στο πρόβλημα.

Τέλος ο κ. Χαρίτου ενημερώνει για την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης. Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ροδόπης “θα παραμείνει υποστελεχωμένη και το 2023, αφού δεν υπάρχει καμία δέσμευση για νέες προσλήψεις αστυνομικών”.

ertnews.gr

Related Articles

Back to top button