ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομοτηνή: Ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου “Κοινωνία Πολιτών” κατέθεσε τους 239 υποψηφίους

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, κατέθεσε χθες τον συνδυασμό του στο Πρωτοδικείο Ροδόπης και για τον λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων υπογραμίζει πως “Με πολιτική επάρκεια, με συγκροτημένο όραμα και με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας ξεκινάμε τον μεγάλο και ωραίο αγώνα των εκλογών της 8ης του Οκτώβρη”.

Σημειώνει παράλληλα οτι, “Δεσμευόμαστε ότι με εχέγγυά μας την εμπειρία, τη γνώση και τη δυναμική των ιδεών και των ανθρώπων μας θα οδηγήσουμε με ακεραιότητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση, καινοτομία κι επιτυχία τον Δήμο Κομοτηνής στη νέα θητεία της περιόδου 2023-2028. Διακόσιοι τριάντα εννιά (239) συμπολίτες μας από όλο το φάσμα της οικονομικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας συμπορεύονται με τον επικεφαλής μας, τον Ιωάννη Γκαράνη”.

Άνθρωποι που ενστερνίζονται την ορμή των οραμάτων του και της πίστης του για έναν Δήμο Κομοτηνής, που θα αντιμετωπίζει με ικανότητα τις ανάγκες των πολιτών του και θα δημιουργεί υποδομές που θα διασφαλίζουν ένα ελπιδοφόρο αναπτυξιακά αύριο. Συμπολίτες μας από όλο το φάσμα της οικονομικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Γκαράνη.

ertnews.gr

Related Articles

Back to top button