ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κομοτηνή: Μετά τις σπουδές στο ΔΠΘ στο δρόμο της αναζήτησης εργασίας

Η ώρα της αναζήτησης για δουλειά και της ανταμοιβής των κόπων πλησιάζει μετά τις σπουδές στο Δ.Π.Θ. Δύο νέοι, ανάμεσα στους πολλούς, που αποφοίτησαν και βρίσκονται στο στάδιο της αναζήτησης. Η κα Νάσια Μίχα, απόφοιτη της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής, κάνει την πρακτική της.

Μετά από μια χρονική περίοδος δεκαοκτώ (18) μηνών και ολοκληρώνει την πορεία της. Αγαπημένο της αντικείμενο είναι το Δημόσιο Δίκαιο, λέει, και όσον αφορά στο εργασιακό της μέλλον; αποκαλύπτει ότι: «Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ελπίζει σε γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση». Έτσι, προσωρινά θα βρεθεί στο δρόμο της πρακτικής, η οποία δεν ανταμείβεται, όπως πρέπει. «Απαιτούνται πολλές ώρες δουλειάς», δηλώνει και προσθέτει ότι: «Όπως όλοι οι νέοι, έτσι και ο ίδιος αγχώνεται».

Μιλώντας στο www.ertnews.gr σημειώνει ότι το άγχος δεν της στερεί χαμόγελο κι αισιοδοξία για κάτι καλύτερο. «Με ελπίδες πολλές για μια νέα δουλειά» η απόφοιτος στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής κατάφερε πριν δύο χρόνια να αποφοιτήσει παίρνοντας την ειδικότητα της προπονητικής και της καλαθοσφαίρισης, έχοντας ήδη την ανησυχία της αναζήτησης. «Ελπίζω ο καθένας να ολοκληρώσει το όνειρο του» λέει εργαζόμενος και ο ίδιος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Πηγή: ert

Related Articles

Back to top button