ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κομοτηνή: Γιορτή παιδικού βιβλίου στο Δημοτική Βιβλιοθήκη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Γιορτής παιδικού βιβλίου έως τις 8 Απριλίου. Κάθε απόγευμα ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, στα μικρά τραπέζια με τις ζωγραφιές ,στα καθίσματα και στους διαδρόμους ανταμώνουν δεκάδες φίλοι, μικροί αναγνώστες.

Στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης μια ανοιχτή αγκαλιά έχει ανοιχθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής. Ένα βιωματικό παιχνίδι με την ηθοποιό και την σκηνοθέτιδα Άννα Μαχαιροπούλου για παιδιά ηλικίας από 9 έως 12 ετών. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις έξι το απόγευμα ένα δια-δραστικό εργαστήριο με την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Ανδρονίκη Παντελίδου από 6 έως 9 ετών.

Οι παιδικές αναγνώσεις συνεχίζονται για τους νέους μικρούς φίλους από 2 έως 4 ετών στις 6 και στις 7 Απριλίου και το ραντεβού στις έξι το απόγευμα. Το θεατρικό παιχνίδι έχει τίτλο: «Ίδια έχουμε μαμά» και τη συγγραφέα Στέλλα Μιχαηλίδου από έξι (6) έως οκτώ8 ετών.

Και στις 11:00 το πρωί στις 8 Απριλίου μια δια-δραστική παρουσίαση, που έχει τίτλο «Μια νύχτα στην Ακρόπολη με ένα πειρατικό», πρόκειται για έργο της συγγραφέως Βίκυ Ξανθοπούλου (ηλικίας από 6 έως 9 ετών).Μικροί αναγνώστες, αλλά και συγγραφείς, δημιουργοί, εικαστικοί που στα μικρά καθίσματα με μπογιές και χρώματα, με πινέλα και πολύ καθοδήγηση αποτυπώνουν τον κόσμο του βιβλίου.

Πηγή: ert

Related Articles

Back to top button