ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε ο 57χρονος αγρότης – Τον είχε τραυματίσει με το αμάξι του ένας Τούρκος μετά από τσακωμό

Ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά το μοιραίο περιστατικό της Παρασκευής στο τελωνείο των Κήπων
facebook sharing buttonwhatsapp sharing buttontwitter sharing buttonprint sharing buttonsharethis sharing button

Κατέληξε, τελικά, ο 57χρονος αγρότης από τη Γεμιστή Φερών, τον οποίο είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του ένας 33χρονος Τούρκος μετανάστης στο τελωνείο των Κήπων.

Ο 57χρονος, πατέρας τριών παιδιών, νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τους γιατρούς να κρίνουν από νωρίς πως η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Το περιστατικό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυμτισμό του, έγινε την Παρασκευή. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 57χρονος βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Μετά το αίτημά του έγινε καβγάς με τον 33χρονο, ο οποίος – σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος – τον χτύπησε με ένα λοστό στο κεφάλι και τον πάτησε με το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου είχε μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος μετανάστης

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

protothema.gr

Related Articles

Back to top button