ΚΑΒΑΛΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Ατέλειωτος πόνος στην κηδεία του 22χρονου Ιορδάνη Αδαμάκη

Με μεγάλη θλίψη η Καβάλα αποχαιρέτησε σήμερα (6 Μαρτίου) το απόγευμα, τον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη, το δικό της παιδί που ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Ο άτυχος νέος ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους του δυστυχήματος και η σορός του ταυτοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Ήταν ένα παιδί που διψούσε για ζωή, γεμάτο όνειρα μας είπαν οι δικοί του άνθρωποι. Ξεχώριζε για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητά του.

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης ήταν ποδοσφαιριστής, με σπάνιο μάλιστα ταλέντο. Αγωνίστηκε σε ομάδες της Καβάλας, της Ρόδου, στον Θεσπρωτό και στον Ύπατο Θήβας. Οι γονείς του δεν γνώριζαν ότι ταξίδευε με το μοιραίο τρένο. Πληροφορήθηκαν ότι ήταν επιβάτης σε αυτό, από το φιλικό του περιβάλλον, μερικές ώρες μετά το δυστύχημα.

Είχε επιβιβαστεί στο τρένο από τον σταθμό της Θήβας, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να δει την κοπέλα του και να επιστρέψει για προπόνηση. Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο νέο είπαν στην Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, οι γονείς του, ο αδελφός του, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που δεν θέλουν η απώλειά του να ξεχαστεί.

Related Articles

Back to top button