ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν διακινητές μη νόμιμων μεταναστών σε Μακεδονία και Θράκη

ΕΛΑΣ: Στον Έβρο, στη Ροδόπη και στη Δράμα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τρεις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας

Στον Έβρο, στη Ροδόπη και στη Δράμα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τρεις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι μετέφερε με όχημα παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

FJnnf8LX0Ac-ibs

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι οδηγώντας όχημα μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ στην επαρχιακή οδό Δράμας – Παρανεστίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν μία αλλοδαπή, διότι την εντόπισαν να οδηγεί όχημα και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης, Ιάσμου Ροδόπης και Παρανεστίου Δράμας.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button