ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Γέμισε σήμερα το μεσημέρι ο κάθετος άξονας Αρδανίου-Ορμενίου, με νταλίκες που μετέφεραν τεθωρακισμένα άρματα και άλλα στρατιωτικά οχήματα από την Αλεξανδρούπολη προς τα σύνορα.

Όποιος κινούνταν στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-ελληνοβουλγαρικών συνόρων, συναντούσε ανά τακτά διαστήματα, μεγάλες νταλίκες φορτωμένες με τεθωρακισμένα οχήματα είτε ερπυστριοφόρα, είτε ειδικά αυτοκινούμενα, όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, που συνάντησε στην διαδρομή από Διδυμότειχο προς Σουφλί μια παρόμια φάλαγγα.

https://youtube.com/watch?v=AFitqfVKz0M%3Ffeature%3Doembed

Φυσικά αρκετοί είτε απόρησαν και προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, είτε ανησύχησαν μετά τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για προκλήσεις της Τουρκίας και συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Τα συγκεκριμένα στρατιωτικά οχήματα πάντως ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις τη Ιταλίας που ανήκο0υν στο ΝΑΤΟ, ξεφορτώθηκαν προχθές στο λιμάνξι της Αλεξανδρούπολης από ιταλικό οχηματαγωγό και μεταφέρονται με ειδικές νταλίκες σε χώρ5ες της Βαλκανικής και της Βαλτικής, όπου υπάρχουν ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις. Καμιά σχέση δηλαδή με Ελλάδα και Τουρκία. Για να καθησυχάσουμε όχους, ίσως και δικαιολογημένα επειδή δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν, ανησύχησαν.

ΠΗΓΗ EVROSNEWS.GR

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button