ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΡΓΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξανδρούπολη: Παραλίγο να… δείρει τους εργολάβους φυσικού αερίου ο δήμαρχος Γ.Ζαμπούκης, για το μπάχαλο των έργων

Παραλίγο να… δείρει τους εργολάβους που έχουν αναλάβει και εκτελούν τα έργα φυσικού αερίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για να εξεταστούν τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα των πολιτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Άλλωστε ο ίδιος και η δημοτική του αρχή γίνονται συνεχώς δέκτες διαμαρτυριών από τους δημότες, αν και ο δήμος Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμιά ευθύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί η κατασκευάστρια εταιρείας δεν προχωράει στην πλήρη αποκατάσταση των χαντακιών που ανοίγει, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και τραυματισμών, να καταστρέφονται αυτοκίνητα και φυσικά να υπάρχει σκόνη παντού. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο κ.Ζαμπούκης είχε προσφύγει στον Εισαγγελέα για το ίδιο θέμα εναντίον της εργολήπτριας εταιρείας που συνεργάζεται με την ΔΕΔΑ Α,Ε.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έγινε έξαλλος, όταν οι εκπρόσωποι της εταιρείας ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πως δεν βλέπουν τον λόγο να υπάρχουν διαμαρτυρίες και ότι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για το έργο. Κυριολεκτικά… βγήκε εκτός εαυτού και η φράση… παραλίγο να τους δείρει, δεν είναι υπερβολή, αφού το ΒΙΝΤΕΟ  από την συνάντηση που έγινε παρουσία των τοπικών ΜΜΕ είναι χαρακτηριστικό. Φέρνοντας ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της περιοχή της Απολλωνιάδας, την κατ’ εξοχήν τουριστική της πόλης όπιυ έχει αποκατασταθεί μόλις ένας δρόμος, τα… έχωσε άγρια όταν οι εκπρόσωποι των εργολάβων απείλησαν να αποχωρήσουν από την σύσκεψη. Τις τεράστιες ευθύνες για το μπάχαλο που έχει γίνει από την εταιρεία, επεσήμανε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης που ήταν παρόν στην σύσκεψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button