ΕΒΡΟΣΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλεξανδρούπολη: Ενδιαφέρον της Ινδίας για το λιμάνι και την περιοχή – Επίσκεψη του Πρέσβη τους

Μια επίσκεψη που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από τον Πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα Amrit Lugun.

Ο Ινδός διπλωμάτης συνοδευόμενος από τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας S. Rajendran και τον Εμπορικό Ακόλουθο Nirmesh Kumar, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και είχαν συζήτηση και συνεργασία για πολύ ώρα. Κάτι που σημαίνει πως δεν ήταν απλά τυπική επίσκεψη, αλλά μια ουσιαστική παρουσία του εκπροσώπου της συγκεκριμένης ασιατικής χώρας, η οποία εξελίσσεται σε μεγάλη υπερδύναμη παγκοσμίως και έχει πληθυσμό πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια κατοίκους.

Ο κ.Χατζημιχαήλ ενημέρωσε διεξοδικά τον Πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα για όλα τα θέματα και τις εξελίξεις που αφορούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και από την πλευρά του ο κ.Lugun έδειξε ενδιαφέρον για όλη την περιοχή συνολικά και τον αναβαθμισμένο γεωπολιτικό, γεωστρατηγικό, εμπορικό αλλά και οικονομικό ρόλο που ήδη διαδραματίζει.

Στην συνάντηση παρέστη και η εκπρόσωπος της κορυφαίας γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Χρήστος Παπαζηλάκης, αφού όπως επισημάναμε το ενδιαφέρον των Ινδών αφορά όλη την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button